logo het verborgen design

Opvallen met je huisstijl?


Ik help graag verder met het professionaliseren van je bedrijf. Door middel van een creatieve en frisse huisstijl komt je bedrijf gelijk een stuk betrouwbaarder over. Geen geklungel in Word Office of Paint meer, maar een strak design dat opvalt bij de consument. Je huisstijl je visitekaartje. De werkwijze die ik aanhoud bij het ontwikkelen van een huisstijl:

Stap 1: Door een intakegesprek of een intakeformulier geef je je wensen door, zodat ik bij de doelstellingen of strategie een passend logo kan maken voor je bedrijf.

Stap 2: Aan de hand van de intake maak ik vier verschillende conceptschetsen die passen bij jouw bedrijf.

Stap 3: Je kiest één of twee van de schetsen. Aan de hand van deze schetsen wordt er verder gewerkt om het logo helemaal naar tevredenheid te maken.

Stap 4: Het uiteindelijke logo wordt gevormd en zal opgemaakt worden voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ook zal ik ervoor zorgen dat je het logo ontvangt voor social media en in verschillende grote en kleine formaten.

Stap 5: Eventueel uitwerken op meerdere promotieartikelen, hierbij valt te denken aan onder andere visitekaartjes, stickers, flyers, vlaggen en posters.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Ik ben te bereiken via 0621500610 of via de mail william@hetverborgendesign.nl

© 2020 Het Verborgen Design